Spesial renhold


Vi utfører alle disse tjenester på en profesjonell og effektiv måte.

Byggrenhold

Byggrenhold utfører vi i forbindelse med bygging eller rehabilitering av bygg. Det kan være et kontinuerlig renhold under byggeperioden eller ferdigstillelses-renhold etter at bygget står ferdig. Arbeidet består bl.a. av fjerning av avfall og smuss, renhold av vegger, tak og gulv. Et bygg skal skinne ved overtakelse - og det sørger vi for. 

Teppe-/møbelrens

I alle tepper og tekstiler finnes det skitt, støv, bakterier og midd. Vi har vel alle hørt om hudstøvmidden og at dens etterlatenskaper forårsaker allergier og andre plager. Tepper og møbler bør renses min. 2 ganger pr. år og ikke bare når det ser skittent ut. Sykefraværet vil synke og bedriften vil ha "gratis" rens.

Vinduspuss

Rene vinduer er en fryd å se igjennom. Omgivelsene utenfor klarner opp. Våre profesjonelle vinduspussere sørger for at vinduer og karmer blir rene både sommer og vinter. Det er viktig at man har periodisk vinduspuss, da er både pris og tidspunkt forhåndsavtalt og du trenger ikke å tenke på bestilling hver gang.

Oppskur./boning

Oppskuring og boning gir rene, skinnende og sklisikre gulvflater. Det bidrar til enklere og bedre daglig renhold som igjen skaper et bedre innemiljø. Polishen som legges på overflaten beskytter underlaget slik at slitasjen ikke rammer gulvet direkte. På denne måten unngår man hyppig skifte av belegg.

Highspeedpolering

For at polishbehandlede gulv skal beholde sin glans og effekt må de vedlikeholdes. Her bruker vi en highspeed-maskin (poleringsmaskin) med høy roteringshastighet som kjøres over gulvet, og som både renser og polerer polishen. Gulvene blir som nye og man har spart en oppskuring og boning. God økonomi!

Gardinrens

Dette gjør vi som oftest hjemme og ikke på arbeidsplassen. Gardiner som alle andre tekstiler blir skitne. De henger i vinduet og drar til seg støv og smuss utenfra og innenfra. Vi tar ned, merker, renser/vasker og henger opp dine gardiner. Det eneste du merker er at du har fått tilbake rene og friske gardiner.

Fasaderenhold

De fleste er stort sett flinke til å tenke på innvendig renhold, men det utvendige er også viktig. En skitten fasade gremmes man over. En ren fasade frydes man over. Våre effektive fasaderenholdere "fornyer" ditt bygg via liftbiler. Husk, at selv om du sitter inne i ditt bygg så er det alltid noen som ser på det utenfra.